Dagdeal van Euroknallers : Bestway Frame Familiezwembad

 Bestway dag deal Euroknallers Bestway Frame Familiezwembad

Pfoe wat is het warm hè! Op dagen als vandaag is het erg belangrijk om op tijd verkoeling te zoeken in de vorm van een goede fles met water, een fijne ventilator en… je eigen zwembad! Met dit Bestway Frame Familiezwembad haal je een eigen zwembad in huis waarin je met het hele gezin uren kunt vertoeven. Met een lengte van maar liefst 259 centimeter en 170 centimeter breed kun je met het hele gezin, vriendengroep of andere samenstelling de verkoeling opzoeken. Door zijn slimme constructie heb je het zwembad al in 10 minuten startklaar opgesteld in je achtertuin. BOMMETJE!

Uren zwemplezier

Dit familiezwembad is uitermate geschikt voor iedere achtertuin. Let op: je kunt het zwembad alleen neerzetten op een stuk vlakke grond, bij voorkeur gras. Zijn grote afmetingen van 2.6 x 1.7 meter bieden genoeg ruimte voor 8 personen waterpret. In slechts 10 minuten heb je het zwembad startklaar opgezet en is het bad klaar om gevuld te worden. Door het stalen frame blijft het zwembad stevig op zijn plek staan en hoef je je over stabiliteit geen zorgen te maken.

Sterke en degelijke constructie

Door zijn stalen frame van hoge kwaliteit is dit familiezwembad zeer degelijk en duurzaam. Het 3-laagse gelamineerde PVC polyester gaas zorgen voor optimale stevigheid. Na gebruik berg je het zwembad net zo makkelijk op als dat je hem op zet. Twee aansluitingen voor een filterpomp (niet inbegrepen) zijn verwerkt in de constructie. Het zwembad heeft een totale inhoud van 2300 liter. Met de bijgeleverde handleiding en het setje reparatiestickers heb je alles in huis om urenlang te genieten van hoognodige verkoeling. Niet vergeten om je in te smeren natuurlijk!

Bestway kopen met Euro’s voordeel

6942138928709

57

Bestway

Normale prijs: 149.99 Euro
Dagprijs nu voor slechts 59.95 Euro!
Profiteer en Ga meteen naar Bestway Frame Familiezwembad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *