Dagdeal van Euroknallers : WiFi Smart Deurbel met 2-weg Audio

 Deurbel dag deal Euroknallers WiFi Smart Deurbel met 2-weg Audio

Wil je weten wie er voor je deur staat zonder open te doen? Kijk, luister en praat live mee met degene die voor je deur staat met de WiFi Smart Deurbel. Door de handige app ontvang je altijd een melding als er iemand aanbeld of je nou thuis of buiten de deur bent. Je kan via de app met de bezoeker communiceren en hem direct zien. Is deze elektronica actie van de dag iets voor jou? Claim dan jouw korting vandaag nog!

Functioneel

De camera is voorzien van nachtmodus, dus heb je in het donker tot wel 8 meter duidelijk beeld. Met een micro SD-kaart kunnen beelden van bezoekers worden opgenomen en kan je ze altijd terugkijken. De camera heeft een 100 graden kijkhoek in HD-kwaliteit waardoor je altijd garantie hebt om te zien wie er voor de deur staat. De beelden zijn via de app te bekijken op je smartphone of tablet.

2-Weg Audio

Door de ingebouwde microfoon en speaker kan je niet alleen zien wie er voor de deur staat, maar kan je ook eenvoudig communiceren met diegene. Zo is het bijvoorbeeld eenvoudig om te vertellen dat je je pakketje liever niet bij de buren af wilt laten leveren.

Deurbel kopen met Euro’s voordeel

7106625583423

3607

Deurbel

Normale prijs: 199.00 Euro
Dagprijs nu voor slechts 69.95 Euro!
Profiteer en Ga meteen naar WiFi Smart Deurbel met 2-weg Audio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *