Dagdeal van Euroknallers : Gillette Megaset: 5-pack Mach3 + Gratis Houder

 Gillette dag deal Euroknallers Gillette Megaset: 5-pack Mach3 + Gratis Houder

Wat je krijgt als je onze inkoper de markt op stuurt voor scheermesjes? De beste kwaliteit tegen de allerscherpste prijs! Neem nu dit Gillette ® 8-PACK Mach3 Scheermesjes met gratis houder. Verkrijgbaar voor bijna 50% minder dan de normale verkoopprijs. Goedkoper ga je dieze megadeal niet vinden dus profiteer snel! De scheermesjes, geschikt voor zowel hem als haar, geven een optimaal en langdurig scheerresultaat, zonder hierbij irritaties aan de huid te veroorzaken. De scheermesjes vormen de contouren van het lichaam en geven een perfect gladde huid. Ook jij mag gezien worden! Is deze verzorgings artikelen actie van de dag iets voor jou? Haal hem dan snel in huis, want op=op! 

Hoog comfort

De mesjes van de Gillette Mach 3 hebben elk 3 DuraComfort scheermesjes. Deze mesjes zijn ontworpen om dichter op de huid te scheren voor een extreem glad resultaat. De gelstrip zorgt ervoor dat je na de scheerbeurt geen rode huid en branderig gevoel krijgt. 

Roterend scheerhoofd

Deze Gillette is voorzien van een draaiend scheerhoofd. Welke zich aanpast aan de druk tijdens het scheren. Daarnaast volgt de draaiende kop de contouren van het gezicht en lichaam zonder contactverlies. Dit zorgt voor een comfortabele scheerervaring.

Gillette kopen met Euro’s voordeel

7106625594719

2999

Gillette

Normale prijs: 131.90 Euro
Dagprijs nu voor slechts 74.95 Euro!
Profiteer en Ga meteen naar Gillette Megaset: 5-pack Mach3 + Gratis Houder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *