Dagdeal van Euroknallers : GPS Magnet Pro Tracking Device

 GPS magnet dag deal Euroknallers GPS Magnet Pro Tracking Device

Nooit meer iets belangrijks kwijtraken of precies weten waar je spullen zijn als ze gestolen zijn. Met de GPS Magnet Pro Tracking Device weet je precies waar datgene is waar jij het apparaatje op hebt gezet. Met een simpel SMS’je weet je precies waar de GPS Tracker zich bevindt. Is deze elektronica artikelen actie van de dag iets voor jou? Haal hem dan snel in huis!

GPS

De GPS heeft een onopvallend design en is makkelijk mee te nemen. Hierdoor heb je er geen last van wanneer je hem meeneemt. Dankzij de sterke magneten kun je hem gemakkelijk op metalen vlakken plaatsen. De GPS heeft beschermingsklasse IP65 (spatwaterdicht) en kan ook gebruikt worden tijdens vochtige omstandigheden, bijvoorbeeld bij regen. De tracker is daardoor ook geschikt om boten, jetski's, schepen of andere objecten te beveiligen als het object zich in een vochtige omstandigheid bevindt.

Wat nog meer?

Naast het voorzien van de locatie kan de GPS Tracker nog meer. Namelijk, het inzicht geven in afgelegde routes, behaalde snelheden en vele andere interessante gegevens. Wanneer je de locatie of andere gegevens wilt weten, kun je door middel van een simpele SMS alle informatie opvragen. Ook is het mogelijk om een melding te krijgen wanneer de GPS Tracker een verplaatsing detecteert, dit is vooral erg handig bij diefstal van een aanhanger of caravan. Zo ben je er altijd gelijk bij. De GPS Tracker werkt met Google Maps waardoor je altijd de precieze locatie weet. Ook heb je de keuze om er een voertuiglader bij te bestellen, hierdoor zal de GPS Tracker nooit leeg zijn tijdens gebruik. De SIM-kaart voor de GPS Tracker is niet inbegrepen.

GPS magnet kopen met Euro’s voordeel

2999

GPS magnet

Normale prijs: 249.95 Euro
Dagprijs nu voor slechts 79.95 Euro!
Profiteer en Ga meteen naar GPS Magnet Pro Tracking Device

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *