Dagdeal van Euroknallers : 5 Seconden Reparatiepen – Snel herstel

  dag deal Euroknallers 5 Seconden Reparatiepen - Snel herstel

Een ongelukje zit altijd in een klein hoekje. Je laat per ongeluk je zonnebril op je autostoel liggen tijdens het tanken. Je stoot in alle haast je koffiemok op de grond. De meeste reparaties hebben te maken met de kleinere producten in en rondom je huis. Om te voorkomen dat je meerdere keren per jaar hetzelfde product moet kopen, kun je deze 5 Seconden Reparatiepen gebruiken. Hiermee herstel je binnen enkele seconden je favoriete spullen en zien deze er weer als nieuw uit.

Speciale formule

De werking van deze pen is heel simpel. De kunststof vloeistof wordt direct hard wanneer deze in contact komt met UV-licht. De vloeistof droogt snel en laat geen kleverige resten achter op je product. Het nadeel van veel lijmproducten is dat je al gauw te veel gebruikt en de lijmvloeistof te veel verspreid over het oppervlak van je spullen. Dit laat lelijke resten achter. Deze pen heeft een nauwkeurige werking waardoor je gedoseerd te werk kunt gaan. Zo voorkom je dus ongewenste vlekken door het gebruik van te veel vloeistof. Het benodigde UV-licht wordt bij de pen meegeleverd.

Geschikt voor vele materialen

Deze pen is geschikt voor diverse materialen. Repareer er bijvoorbeeld scheurtjes mee in je houten tafel. Of gebruik hem voor het pootje van je leesbril. De pen is verder ook geschikt voor metaal, glas, aluminium, elastiek, glasvezel, vinyl, leer en nog veel meer. Deze multifunctionele pen kun je dus voor vele oppervlakken gebruiken en is onmisbaar in iedere gereedschapsset.

Bekijk alle hobbydeals.

kopen met Euro’s voordeel

57

Normale prijs: 12.95 Euro
Dagprijs nu voor slechts 8.95 Euro!
Profiteer en Ga meteen naar 5 Seconden Reparatiepen – Snel herstel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *