Dagdeal van Euroknallers : Shoppi Boodschappentrolley – De ultieme boodschappen hulp!

  dag deal Euroknallers Shoppi Boodschappentrolley - De ultieme boodschappen hulp!

Heb jij last van je rug, ben je wat minder mobiel of ken je iemand die wel een hulp kan gebruiken tijdens het boodschappen doen? Boodschappen kunnen immers zwaar worden waardoor je last van je rug kan krijgen. Deze Shoppi Boodschappentrolley is de ultieme hulp tijdens het boodschappen doen! Deze Shoppi is makkelijk te gebruiken en hartstikke licht van gewicht. Je gebruikt de Shoppi met 1 hand en hangt aan deze trolley de boodschappentas met zware boodschappen. Deze shoppi boodschappentrolley zal het doen van boodschappen stukken makkelijker maken.

Perfecte ondersteuning

Je kent het wel.. De heenweg gaat prima lopend naar de supermarkt, maar de terugweg is toch echt een ander verhaal. Je hebt wat flessen frisdrank en water gehaald, wat je boodschappentas toch wel erg zwaar heeft gemaakt. Ongemerkt, verzamel je toch veel spullen. Het gewicht aan je arm of schouder neemt langzamerhand toe. Deze Shoppi Boodschappentrolley verlicht die last. Eenvoudig hang je je boodschappentas aan de trolley en vervoer je je zware boodschappen met 1 hand.

Handige besturing

De trolley is eenvoudig te besturen. Door de twee stevige wieltjes beweegt hij zich makkelijk voort. Ook is het mogelijk om de Shoppi aan de boodschappenkar te haken, zodat jij rustig boodschappen kan doen. De trolley is makkelijk te manoeuvreren in iedere richting, door de gemakkelijke stuurhandel. Daarbij bevat de trolley een ergonomische telescopische handgreep en bevat hij een gepatenteerd systeem met alle mogelijke keurmerken en certificaten. Voorkom rugklachten en pijntjes en schaf snel een trolley aan voor jezelf, je moeder of voor opa!

Bekijk al onze deals. 

kopen met Euro’s voordeel

3607

Normale prijs: 69.00 Euro
Dagprijs nu voor slechts 24.95 Euro!
Profiteer en Ga meteen naar Shoppi Boodschappentrolley – De ultieme boodschappen hulp!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *