Dagdeal van Euroknallers : Snore Stopper – Nooit meer snurken!

  dag deal Euroknallers Snore Stopper - Nooit meer snurken!

Word je gek van het gesnurk van je partner 's nachts?! Of durf je zelf niet meer te slapen naast iemand omdat je altijd klachten krijgt over je eeuwige gesnurk en hebben de buren er zelfs last van..?! Dan is het de hoogste tijd om in actie te komen! Deze klinisch geteste Snore Stopper vermindert het snurken aanzienlijk en zorgt ervoor dat de nachten weer draagbaar worden, zonder dat er oordopjes voor nodig zijn. 

Hoe werkt dit magische apparaat? 

De Snore Stopper is ontworpen om snurken te verminderen door middel van een zenuw stimulatie proces. De Snore Stopper geeft automatisch een lichte elektrische puls af wanneer er gesnurk wordt gedetecteerd bij de persoon. De persoon voelt hier zelf niks van. De hersenen pakken de lichte elektrische puls op en worden hierdoor herinnerd en getraind om tijdens het snurken van slaaphouding te veranderen, waardoor het snurken stopt. Op deze manier hoef je je partner niet meer een zet te geven zodat hij/zij verandert van slaaphouding. Daarbij komt er door de lichte elektronische puls meer spanning op de keelspieren, waardoor de luchtoevoer niet meer geblokkeerd wordt en de persoon vrij kan ademen, zonder snurkgeluiden. 

Waarom snurkt men? 

De helft van alle mensen snurkt wel eens, waarvan mannen het vaakst snurken. Snurken is erfelijk en vaak de grootste oorzaak van stress en slapeloosheid. Het geluid komt door het trillen van het zachte weefsel achterin de keel tijdens het ademhalen. De Snore Stopper helpt je controle te krijgen over deze ademhaling. 

Ga naar alle Electronicaknallers

kopen met Euro’s voordeel

57

Normale prijs: 44.95 Euro
Dagprijs nu voor slechts 15.95 Euro!
Profiteer en Ga meteen naar Snore Stopper – Nooit meer snurken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *