Dagdeal van Euroknallers : X-Mini MAX 1.1 Multiroom Stereo Speaker Systeem

  dag deal Euroknallers X-Mini MAX 1.1 Multiroom Stereo Speaker Systeem

Wellicht heb je al eens van multiroom speakersystemen gehoord. Dit zijn speakers die je gemakkelijk aan elkaar kunt koppelen en verspreid door je huis neer kunt zetten. Zo geniet je in elke gewenste ruimte van de muziek die je op één centrale plek afspeelt. Met dit X-Mini Multiroom Stereo Speaker Systeem creëer je je eigen systeem met speakers. Ondanks zijn kleine formaat biedt iedere speaker je ongekend hoge prestaties. Het combineren van speakers was nog nooit zo voordelig. Iets voor bij jou in huis? Claim dan jouw exemplaar van deze elektra dagaanbieding.

Fris en chique design

De X-Mini MAX 1.1 bestaat uit een set van twee speakers die je gemakkelijk aan elkaar kunt koppelen, waar je ze ook plaatst. De ei-vormige speaker zet zich via een magneet vast op de bijgeleverde voet. Het stijlvolle basic design past in ieder interieur. Binnenin de speaker vind je o.a. een accordeon-vormige resonator, welke je een diep en rijk basgeluid geeft. Iedere speaker weegt slechts 100 gram en is voorzien van een matte afwerking en een rode behuizing. Een verfrissend en chique ontwerp voor in iedere woonkamer, slaapkamer of andere ruimte. Combineer zoveel speakers als je wil en geniet in het hele huis van je favoriete muziek.

Klein formaat, grootse prestaties

Laat zijn compacte formaat je niet voor de gek houden. De X-Mini MAX 1.1 geeft een rijk geluid en is vooral geschikt voor wat kleinere ruimtes. Ook op reis komen deze speakers goed tot hun recht. Zet ze verdeeld neer in de auto, in de hotelkamer of bij het huisje voor een complete audio-ervaring. Zoals gezegd kun je dus eindeloos veel speakers met elkaar combineren tot een compleet systeem. Het bedienen van de muziek doe je vanaf één centraal punt vanaf je device naar keuze, welke je met een USB-kabel (inbegrepen) verbindt met de speaker. Mini USB-plugs verbinden de speakers onderling met elkaar.

kopen met Euro’s voordeel

3607

Normale prijs: 39.99 Euro
Dagprijs nu voor slechts 9.95 Euro!
Profiteer en Ga meteen naar X-Mini MAX 1.1 Multiroom Stereo Speaker Systeem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *