Dagdeal van Euroknallers : MOA Pastamaker De Luxe

 MOA dag deal Euroknallers MOA Pastamaker De Luxe

Everybody loves pasta. En eerlijk, pasta is het lekkerst wanneer het vers is. De smaak van pasta komt dan het beste tot zijn recht. Men zal amper het verschil proeven met de echte Italiaanse pasta die worden gemaakt in Italië zelf! Maak snel kennis met de MOA Pastamaker. Met deze Pastamaker maak je 7 verschillende soorten pasta, binnen een mum van tijd. Het basisrecept van het maken van pasta bestaat (voor 4 personen) uit 400 gram meel van durum tarwe en 4 eieren. Zelf pasta maken was nog nooit zo makkelijk en je zal je vrienden, je partner en familie versteld laten staan!

Wat doet deze machine precies?

Stop alle nodige ingrediënten in de machine en de Pastamaker doet de rest! Het fijne van deze machine is dat het maken van de pasta gewoonweg niet fout kan gaan, omdat hij alles voor jou doet. Het is alleen aan jou de taak om de juiste hoeveelheid ingrediënten toe te voegen. De machine mengt en kneed de ingrediënten, als dat klaar is kan je verder gaan met de vorm te kiezen die jij graag wilt. De machine is zeer makkelijk te reinigen en is afwasmachine bestendig. Daarna kan hij makkelijk opgeborgen worden of kan hij op het aanrecht blijven staan.         

7 verschillende soorten pasta

Verse pasta is binnen 5 minuten klaar en stukken lekkerder dan de kant-en-klare pasta uit de supermarkt. Je proeft direct verschil! Een mooie aankoop waar je op de langere termijn lol van hebt. De machine mengt met een vermogen van 150 Watt alle ingrediënten automatisch tot een homogene basis. Hij is in staat om wel 7 verschillende vormen pasta te maken, namelijk:

  • Ragattoni/penne
  • Lasagne in meerdere diktes
  • Spaghetti
  • Fettucini
  • Linguine
  • Tagliatelle

 

Bekijk al onze deals. 

MOA kopen met Euro’s voordeel

8718001903443

3607

MOA

Normale prijs: 199.00 Euro
Dagprijs nu voor slechts 59.95 Euro!
Profiteer en Ga meteen naar MOA Pastamaker De Luxe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *