Dagdeal van Euroknallers : U-neck Lite Massageapparaat

 U-Neck dag deal Euroknallers U-neck Lite Massageapparaat

Zou je je het liefst ook iedere week laten masseren? Even de spieren los laten kneden door een paar stevige handen? Niet nodig. Dit U-neck Lite Massageapparaat stimuleert de nekspieren zonder dat daar een ervaren masseur voor nodig is. Gebruik hem tijdens het kijken van een goede film, tijdens huishoudelijke klusjes of wanneer je even lekker van de zon geniet in je achtertuin. Je zult al snel merken dat je spieren ontspannen en dat je je meer uitgerust begint te voelen. Eenvoudig te bedienen, trendy design en nieuw op de markt.

Effectief tegen klachten

Breng jezelf volkomen tot rust met deze nieuwe innovatie. Ga de strijd aan met die vervelende en langdurige hoofdpijn, duizeligheid en evenwichtsstoornissen. Ook helpt dit apparaat je effectief tegen klachten in nek, armen of schouders. Het U-neck Lite Massageapparaat stimuleert de juiste spiergroepen rondom het bovenste gedeelte van je wervelkolom en zorgt ervoor dat blokkades worden losgemaakt. Hierdoor zul je merken dat je nek soepeler wordt, je minder pijn ervaart en flexibeler wordt in het uitvoeren van je dagelijkse werkzaamheden. En daar hoef je zelf niets voor te doen!

Volledige bediening op het apparaat

Het bedienen van het massageapparaat gebeurt volledig op het apparaat zelf. Je kunt naar eigen wens de tijd, temperatuur en het trilniveau instellen. Het LCD-display toont je gekozen opties en geeft je de mogelijkheid te kiezen tussen een massagetijd van 5 tot 30 minuten. De slimme sensor zorgt ervoor dat je de juiste warmte op je nek krijgt. Met het gekozen trilniveau bepaal je vervolgens zelf hoe intensief je de massage wilt hebben. Vergeet niet om de bijgeleverde Ultrasonic gel te gebruiken om zo een goede laag tussen je huid en het apparaat te vormen. De gel is niet vet, oplosbaar en geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Na gebruik verwijder je de gel gemakkelijk met een handdoek.

U-Neck kopen met Euro’s voordeel

8437012718753

3607

U-Neck

Normale prijs: 129.95 Euro
Dagprijs nu voor slechts 39.95 Euro!
Profiteer en Ga meteen naar U-neck Lite Massageapparaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *